NN_JohanneLB_2024.02.27JLB1

New Nordic X Johanna Lind Bagge

En perfect match – så kännetecknas New Nordics samarbete med hälso- och skönhetsprofilen Johanna Lind Bagge. "Jag har mycket gemensamt med New Nordics profil och därför känns vårt samarbete helt naturligt. Vi brinner tillsammans för naturens gåvor, naturlig hälsa och naturlig skönhet." - Johanna Lind Bagge Johanna har lång erfarenhet från skönhetsbranschen och är utbildad hudterapeut. I valet av skönhetsprodukter är hon ytterst noggrann och har redan flera favoriter i New Nordics breda sortiment, däribland den prisbelönta hårvårdsserien Hair Volume™.

Johanna berättar:
”Håret är en del av min personlighet och mitt långa hår har alltid varit mitt signum. Naturligtvis krävs det omtanke för att hålla håret i god kondition. I perioder med mycket stress har mitt hår påverkats negativt. Även starka stylingprodukter har slitit. När jag hittade New Nordics högkvalitativa hårprodukter blev det räddningen för mitt hår. I Hair Volume serien finns allt för ut- och insida enligt konceptet Beauty In & Out och med äpple som signaturingrediens. Med Hair Volume har mitt hår fått tillbaka sin naturliga kraft.”

image001

Prisbelönad svensk hårvårdsserie

För 12 år sedan lanserade New Nordic det första skönhetstillskottet, Hair Volume™, som snabbt gjorde internationell succé och idag säljs i över 40 länder.

Med utgångspunkt i Hair Volume utvecklades sedan konceptet Beauty In & Out där utvalda nyckelingredienser från kosttillskottet, däribland växtextrakt från äpple, ligger till grund för hela hårvårdsserien med schampo, conditioner och repair mask.

Genom att använda samma välgörande örtextrakt både inifrån och utifrån så lyfts hårvårdsrutinen till en ny nivå – unik, naturlig och holistisk.

Johannas utvalda produkter