SKU
955

Hair Volume™ - 30 tabl.

För håret

Hair Volume™ rekommenderas till personer som vill bibehålla normalt hår och normal hårpigmentering. Hair Volume arbetar inifrån och ut och förser hårsäckarna med näring

  • Innehåller äpple, hirs, åkerfräken och biotin
  • Biotin och zink bidrar till att bibehålla normalt hår
  • 1 tablett dagligen
Special Price 179,00 kr Regular Price 239,00 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är: 179,00 kr
PRENUMERERA FÅ 20% RABATT

Prenumerera och få 20% rabatt
Få dina varor levererade automatiskt med prenumeration. Det är gratis att anmäla sig och du får en fast rabatt på 20% på dina prenumerationsvaror.

  • Alltid 20%* rabatt på de varor du prenumererar på
  • Fri frakt.
  • Ingen bindningstid, du kan säga upp prenumerationen när du önskar.

* Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
Prenumerationsvillkor

Tappar du hår?

Många tycker att det känns obehagligt, stressande och pinsamt att tappa mycket hår. Känner du igen dig? Letar du efter en lösning som kan hjälpa dig få tillbaka ett fylligare och vackrare hår med bättre kvalitet? Det finns lösningar!

Utvecklat med fokus på fylligt och vackert hår

Hair Volume™ kosttillskott är en prisvinnande och kliniskt dokumenterad formulering som ger en positiv inverkan på håret inom bara några månader. Ett vackert och välmående hår startar vid hårsäckarna med starka hårrötter, som efterhand resulterar i ett fylligt och vackert hår. Tyvärr är håret inte särskilt högprioriterat när näringen från maten vi äter fördelas till olika delar av kroppen. De vitala organen prioriteras helt naturligt och detta kan märkas särskilt under perioder av stress och hormonomställningar. Hårets kvalitet kommer då i andra hand.

Därför är Hair Volume så bra

Hair Volume har en specifik sammansättning av ingredienser från naturen, tillsammans med utvalda vitaminer och mineraler, speciellt utvecklad med fokus på håret. I Hair Volume finns extrakt av Annurca-äpple, hirs och åkerfräken, tillsammans med aminosyror (L-cystein och L-metionin), biotin, pantotensyra, zink och koppar. Biotin och zink bidrar till att bibehålla normalt hår.

New Nordics hårfilosofi

Din hårhälsa startar inifrån. Håret reflekterar näringen vi får i oss via maten. Även hormonbalans och stressnivåer påverkar, tillsammans med hur håret behandlas från utsidan – många hårprodukter sliter på håret. New Nordics hårfilosofi går ut på att stödja håret med rätt näring, så att normal tillväxt och kvalitet främjas. I tillägg till Hair Volume tabletter och tuggisar, finns även Hair Volumes Beauty In & Out hårvårdsserie som milt vårdar och lyfter fram det naturligt vackra hos ditt hår.

Fantastiska resultat

En full tillväxtcykel för håret kan ta mellan 3 och 6 år, men med Hair Volume får du resultat mycket snabbare än så. Det flerfaldigt prisbelönade hårtillskottet Hair Volume, testades 2018 i en fransk studie* och visade resultat redan efter 2 månader. 9 av 10 deltagare upplevde att helhetsintrycket av håret var vackrare än vid studiens början och sju av tio tyckte att håret kändes starkare

0 /10
Skulle rekommendera Hair Volume™
0 /10
Är nöjda med Hair Volume™
0 /10
Upplevde håret vackrare och påtagligt fylligare.

Beauty In & Out

Hos New Nordic är vi specialiserade på växtbaserade kosttillskott och skönhetsprodukter baserade på vetenskap och studier, vilket resulterar i innovativa och funktionella produkter som fungerar i harmoni med din kropp. Genom att använda både kosttillskott och hårvårdsprodukter med samma aktiva växtingredienser tar man på ett unikt sätt hand om håret både från in- och utsida - ett nytt och holistiskt hårvårdskoncept. Med denna nya skönhetsrutin, får håret stimulans såväl från insida som utsida, vilket är exakt vad Beauty In & Out handlar om. Hair Volume™ är en unik och revolutionerande skönhetslösning som ger ditt hår det allra bästa.

Så här säger användarna..

stars12345

Av 678 omdömen

Uppskattas av miljoner över hela världen

Kvinnor och män över hela världen, i alla åldrar och med olika hårtyper är nöjda användare av Hair Volume™. Hair Volume™ lanserades i Sverige 2011, efter flera års utvecklingsarbete och noggranna tester. Tabletterna tillverkas i Skandinavien under högsta kvalitetskontroll. Hair Volume™ säljs i mer än 40 länder över hela världen och i fler än 50.000 apotek, från Kina i öst till USA i väst.

Ett av världens mest prisbelönade hårtillskott
Mängder av kvinnor över hela världen hyllar Hair Volume™, och dessutom har denna fantastiska produkt även tilldelats mängder av internationella priser och utmärkelser. Hair Volume™ är ett av världens mest prisbelönade hårtillskott.

Annurca – Hemligheten bakom vårt hårtillskott

François Gérard och New Nordics grundare Karl Kristian Bergman Jensen har rest världen runt tillsammans i över 20 år och studerat örter- och växtextrakt, som så småningom använts som ingredienser i New Nordics kosttillskott och skönhetsprodukter. Efter många års studier och noggranna utvärderingar, för att avgöra vilka typer av äpplen som lämpar sig bäst för Hair Volume, fann man den specifika sorten Annurca. Annurcaäpplen är förmodligen den äldst kända äpplesorten i världen och växer i vulkanisk jord i södra Italien, strax norr om Neapel. Äpplena är små, saftiga och söta med låg syra och extra högt innehåll av procyanidin-B2. De bibehåller sin smak och kvalitet under mycket lång tid. Extraktet från Annurca-äpplet har helt enkelt en profil och kvalitet som är perfekt för Hair Volume™.

annurca3
Det speciella äpplet skördas och läggs på halmbäddar där de långsamt mognar innan extraktion.
hvproductpage_apples2
Odling av Annurca-äpple med ett naturligt högt innehåll av procyanidin-B2
hvproductpage_apples3
New Nordics representanter diskuterar skörden av Annurca-äpplena för Hair Volume™ med odlaren (till vänster)
hvproductpage_apples4
Annurcaäpple-plantage i Caserta, Campagnia, Italien
hvproductpage_apples5
Annurcaäpplet växer i vulkanisk jord
hvproductpage_apples6
Vackra omgivningar utanför Caserta
hvproductpage_apples8
New Nordics grundare Karl Kristian, inspekterar odlingarna av Annurcaäpplen

Vanliga frågor och svar

Här nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna med svar kring hår och hårhälsa.

Hårets tillväxt kan delas in i olika faser; tillväxtfas – då strået växer ca 1 cm i månaden, övergångsfas – då strået sitter kvar men ingen tillväxt sker, vilofasen – då hårstrået till slut faller av. Periodvis kan fler hårstrån befinna sig i vilofas – då tappar man mer hår och håret tunnas ut. Ett hårstrås livscykel är ca 3-6 år.

Håravfall och dålig hårkvalitet är ett vanligt problem som drabbar många under olika tillfällen i livet. Då kan man komma ihåg att påverkan på håret sker inifrån vid utväxtstället vid hårbotten. Det redan utvuxna hårstrået ska man naturligtvis vårda på bästa sätt, men den verkliga skillnaden görs från insidan. Ett fullgott näringsintag med tillräckliga mängder av vitaminer och mineraler är viktigt för hårets tillväxt. Här kan ett specialdesignat kosttillskott, som Hair Volume, ge stöd. När håret eller hårbotten känns risigt och behöver extra omvårdnad, ska man också tänka på att välja produkter med hög andel naturligt innehåll och vårdande ämnen. I Hair Volume serien finns såväl schampo och conditioner som en intensivvårdande repair mask.

Det är enkelt att använda Hair Volume – 1 tablett om dagen sväljs ned tillsammans med vätska och man bör använda kosttillskottet i minst 3 månader innan utvärdering, eftersom detta är processer som kan ta lite tid. Hair Volume finns även som internationell version i tuggisform med riktigt god smak av äpple.

Man tappar cirka 100 hårstrån om dagen, vilket är helt normalt. Men ibland kan håravfallet tillfälligt öka och det kan ha olika förklaringar. Det kan bland annat orsakas av stress, bristfällig kosthållning, stressiga perioder i livet och hormonomställningar till exempel efter graviditet och amning eller vid klimakteriet. Även genetiska faktorer kan påverka.

Omsorgsfull hårvård

När håret eller hårbotten känns risigt och behöver extra omvårdnad, ska man tänka på att välja produkter med hög andel naturligt innehåll och vårdande ämnen. Leta efter produkter utan innehåll av till exempel silikon som kan skapa beläggningar och täppa till. I New Nordics koncept Beauty In & Out tillförs samma utvalda nyckelingredienser både inifrån och utifrån. På så vis tas örternas alla unika egenskaper tillvara och förstärker resultatet. Hair Volume hårvårdsserie passar alla hårtyper.