Facebook Pixel

Hair Volume™

  • För håret
  • Innehåller äpple, hirs, åkerfräken och biotin
  • 1 tablett dagligen
Pris

229,00 kr
ord. pris: 229,00 kr


Vårt kliniskt dokumenterade och prisbelönta hårtillskott Hair Volume™ firar 10 år

I år är det ett speciellt år för New Nordic. Det är nämligen 10 år sedan vi lanserade vårt populära och flerfaldigt prisbelönta hårtillskott Hair Volume™. En bestseller sedan 2011. En av vår tids största beauty-trender är ”skönhet inifrån” och sällan har kosttillskott varit så populära som just nu. Vårt prisbelönta hårtillskott Hair Volume™ är en av de mest populära produktena hos New Nordic – och det har den nu varit i 10 år.

HÅR, HUD OCH NAGLAR

Hair Volume™ rekommenderas till personer som vill bibehålla normalt hår och normal hårpigmentering. Hair Volume arbetar inifrån och ut och förser hårsäckarna med näring. Tabletten tillverkas i Sverige och innehåller vitaminer, mineraler och örtextrakt, såsom äppleextrakt. Innehållet av biotin och zink bidrar till att bibehålla normalt hår och hud. Zink bidrar också till att bibehålla normala naglar och koppar bidrar till hårets normala pigmentering.

DAGLIG DOS

1 tablett dagligen tillsammans med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomligt för små barn.ÄPPLE
(Malus domestica Borkh.)

Äppleextraktet som används i denna tablett innehåller proanthocyanidin-B2. Äpplena är plockade, mosade, torkade och därefter är de värdefulla substanserna extraherade. Detta är din garanti för hög kvalitet.

STORLEK


30 tabletter = 1 månad

90 tabletter = 3 månader

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Du recenserar:Hair Volume™
Ditt betyg

INNEHÅLL PER DAGSDOS AV 1 TABLETT
 1 tablett % DRI
Biotin 475 µg 950
Pantotensyra 30 mg 500
Zink 10 mg 100
Koppar 1000 µg 100
Äppleextrakt (Malus domestica Borkh. 300 mg *
Hirsextrakt (Panicum miliaceum L.)  250 mg *
Åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense L.) 200 mg *
L-cystein  60 mg *
L-metionin 50 mg *
DRI = Dagligt referensintag 
* = DRI för ingrediensen är inte fastställd    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAGLIG DOS
1 tablett dagligen tillsammans med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomlig för små barn.

INGREDIENSER
Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), äppleextrakt (Malus domesticaBrokh), hirsextrakt (Panicum miliaceum L.), åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense L.), L-cystein, L-metionin, pantotensyra (D-pantotenat (kalcium)), zink (zinkoxid), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), koppar (kopparsulfat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), biotin (D-biotin).

Copyright © 2017 New Nordic AB