Hair Volume™

  • För håret
  • Innehåller äpple, hirs, åkerfräken och biotin
  • 1 tablett dagligen

239,00 kr
ord. pris: 239,00 kr


 

FÖRSTA STEGET
TA HAND OM DITT HÅR INIFRÅN

Det första och allra viktigast steget för ett vackert hår är att fokusera på skönhet inifrån, vilket många inte tänker på. Att förse hårsäckarna med rätt näring för en normal hårväxt kan ha stor betydelse. New Nordic Hair Volume är en av de ledande hårtillskotten på marknaden med ett stort antal lojala användare.

PRISBELÖNAT
HÅRTILLSKOTT

Sedan lanseringen av Hair Volume 2011, har den kliniskt dokumenterade och flerfaldigt prisbelönade hårtabletten tusentals nöjda användare som upplever att håret blivit tjockare, vackrare och glansigare. Hair Volume innehåller en specifik sammansättning av örter och vitaminer som tillför näring till hårsäckarna, vilket ger de bästa förutsättningarna för ett starkt och vackert hår.

Hårtillskottet är dessutom det enda på marknaden med växtfaktor från äpple, procyanidin-B2.

HÅR, HUD OCH NAGLAR

Hair Volume™ rekommenderas till personer som vill bibehålla normalt hår och normal hårpigmentering. Hair Volume arbetar inifrån och ut och förser hårsäckarna med näring. Tabletten tillverkas i Sverige och innehåller vitaminer, mineraler, aminosyror och örtextrakt, såsom äppleextrakt. Innehållet av biotin och zink bidrar till att bibehålla normalt hår och hud. Zink bidrar också till att bibehålla normala naglar och koppar bidrar till hårets normala pigmentering.

DAGLIG DOS

1 tablett dagligen tillsammans med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomligt för små barn.

ÄPPLE
(Malus domestica Borkh.)

Äppleextraktet som används i denna tablett innehåller proanthocyanidin-B2. Äpplena är plockade, mosade, torkade och därefter är de värdefulla substanserna extraherade. Detta är din garanti för hög kvalitet.

STORLEK


30 tabletter = 1 månad

90 tabletter = 3 månader

180 tabletter = 6 månader

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Du recenserar:Hair Volume™
Ditt betyg

INNEHÅLL PER DAGSDOS AV 1 TABLETT
 1 tablett % DRI
Äppleextrakt (Malus domestica Borkh. 300 mg *
Hirsextrakt (Panicum miliaceum L.)  250 mg *
Åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense L.) 200 mg *
L-cystein  60 mg *
L-metionin 50 mg *
Biotin 475 µg 950
Pantotensyra 30 mg 500
Zink 10 mg 100
Koppar 1 mg 100
DRI = Dagligt referensintag 
   
* = DRI för ingrediensen är inte fastställd
I denna produkt ingår ingredienser från både EU/Icke EU    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAGLIG DOS
1 tablett dagligen tillsammans med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomlig för små barn.

INGREDIENSER
Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), äppleextrakt (Malus domesticaBrokh), hirsextrakt (Panicum miliaceum L.), åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense L.), L-cystein, L-metionin, pantotensyra (D-pantotenat (kalcium)), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), zink (zinkoxid), koppar (kopparsulfat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), biotin (D-biotin).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS