Hair Volume™ Shampoo

ÖRTBASERAT SCHAMPO

  • Med äpple, äppelcidervinäger och aminosyror
  • Reparerar och gör håret tjockare
  • Ger volym, fyllighet och fukt
  • Fri från silikoner, sulfater og mineraloljor

Prenumerera och få 20% rabatt

Dina fördelar:

  • Alltid 20%* rabatt på de varor du prenumererar på
  • Fri frakt.
  • Ingen bindningstid, du kan säga upp prenumerationen när du önskar.
  • Prova nu: Välj 'Prenumerera' som betalningsmetod i kassan

* Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.


Köp för 199,00 kr
ord. pris: 199,00 kr


NOMINERADE I SWEDISH BEAUTY AWARD

Vi är stolta och glada över att få informera om att vårt Hair Volume™ Shampoo och Conditioner har blivit nominerade i Swedish Beauty Awards. Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik, där juryn består av branschkunniga medlemmar som alla arbetar inom skönhetsbranschen.

HAIR VOLUME™ SHAMPOO

 

Hair Volume™ Shampoo innehåller äpple, äppelcidervinäger och aminosyror, som reparerar och gör håret tjockare. För ett optimalt resultat använd Hair Volume™ Shampoo tillsammans med Hair Volume™ Conditioner och hårtillskottet Hair Volume™

ANVÄNDNING

  • Används i vått hår
  • Tvätta och skölj håret

 

ÄPPLE
MALUS DOMESTICA
BORKH.

Malus domestica, mer känt som äpple, härstammar från Centralasien. Äpple har en religiös och mytologisk betydelse i många kulturer. I den nordiska mytologin är gudinnan Idun porträtterad med en korg med äpple. Äpplen var en symbol för evig ungdom. Det mångfaldigt prisbelönta hårtillskottet Hair Volume™ innehåller procyanidin-B2 ett växtextrakt från äpple. Detta extrakt finns även i Hair Volume schampo, balsam och serum.


HAIR VOLUME™

 

En komplett örtbaserad hårvårdsserie, som vårdar ditt hår både inifrån och utifrån. 


BEAUTY IN & OUT
ÖRTBASERAD OCH FRÅN NATUREN.

New Nordic brinner för naturens helande krafter och har 30 års erfarenhet av örter och deras vitalitetsbringande egenskaper. Med hjälp av naturliga substanser från örter kan vi aktivera funktioner i våra hud- och hårceller och det finns många fördelar med att använda samma aktiva örtextrakt både inifrån och utifrån. Upplevelsen av det nya skönhetssortimentet blir både direktverkande kosmetisk och långsiktigt vårdande för huden.

BEAUTY IN MED FOKUS PÅ ORSAKEN

Skönhetstillskott fungerar inifrån i harmoni med din kropp genom att nå ner i de djupare hudlagren och påverka hudcellerna dit krämer inte kan nå.

BEAUTY OUT MED FOKUS PÅ SYMPTOM

De nya hud- och hårvårdsprodukterna från New Nordic har en direkt kosmetisk effekt för en ungdomlig och vacker upplevelse. Produkterna arbetar i synergi med våra skönhetstillskott för att ge ett optimalt resultat.

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Du recenserar:Hair Volume™ Shampoo
Ditt betyg

SORTIMENT
250 ml / 8.5 oz

INGREDIENSER
Aqua (Water), Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Hydrolyzed Rice Protein, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Benzyl Salicylate, Acetum (Vinegar), Sodium Chloride, Parfum (Fragrance) 100% from natural origin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Potassium Sorbate.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS