För ett fylligt och vackert hår!

Teri Hatcher – därför är hon global ambassadör för New Nordic Hair Volume™

För Teri Hatcher, den internationellt kända Hollywood skådespelerskan och livsstils-ikonen, är naturliga, positiva hälsolösningar grunden för ett bra liv – både nu och på lång sikt. Teris YouTube-kanal ”Hatching Changes” är inspirerad av hennes personliga önskan att komma underfund med vad som verkligen menas med ett hälsosamt leverne. Hon säger; ”när man är över 50 år är det dags att stanna upp och göra medvetna val kring vad du verkligen vill ha ut av livet. Jag kommer hela tiden tillbaka till att jag vill genomföra saker. Jag vill vara stark både fysiskt och mentalt och förbli motiverad till att göra bra val kring min kost. Jag mediterar och tränar regelbundet, så att min kropp ska hålla länge. Hela kroppen och även mitt hår ska må bra och utstråla hälsa.”

Teri tillstår att hennes hår har fått utstå mycket genom åren. Hon förklarar: ”Sanningen är att jag inte av naturen är född med ett vackert hår. När jag var ung var håret krusigt med jobbiga virvlar som jag inte visste hur jag skulle få bukt med. Under min graviditet var håret tjockt och fantastiskt, men när min dotter föddes blev det åter tunt – och sen kom övergångsåldern med sin berg- och dalbana. Jag känner att jag är mitt i målgruppen för ett vitamintillskott för håret, som jag kan få nytta och fint resultat av. Därför blev jag så glad när jag blev tillfrågad om att bli ambassadör för New Nordic´s Hair Volume™.

Ser skillnaden med New Nordic Hair Volume™
Teri fortsätter: ”Jag har tagit produkten dagligen i sex veckor och även om det är en kort tid för att kunna se någon skillnad, så tror jag faktiskt att jag gör det. Håret känns starkare. Att ta New Nordic Hair Volume™ dagligen ger mig dessutom en signal om att äta bra, sova gott och träna. Den blir som en katalysator för en hälsosam livsstil och är ett utmärkt komplement till min dagliga rutin, på mer än ett sätt.

Håll det naturligt
Teri tillägger; ”Jag är varken läkare eller hårexpert men jag tycker att alla borde försäkra sig om att man får optimal näring för sina behov. Det är verkligen viktigt för mig att New Nordics Hair Volume™ innehåller naturliga ingredienser. Jag använder också högkvalitativa hårvårdsprodukter såsom schampo och conditioner. Även borstarna jag använder är speciellt utvalda för att de är skonsamma för mitt hår.  Jag försöker så ofta som möjligt att låta håret vara naturligt och när jag måste styla det använder jag alltid värmeskyddande produkter. När man är över 50 är det extra viktigt att få i sig rätt näringsämnen, så därför kan New Nordics Hair Volume™  vara ett bra tillägg till din dagliga skönhetsrutin.”

Dags för styling
Teris kändisskap innebär att hon ofta syns i publika sammanhang och då är det viktigt att håret ser vackert ut. ”Min look på röda mattan får jag oftast genom att jobba med en fantastisk hårstylist. Det är verkligen kul att jobba med proffs. Vanligtvis väljer jag mjuka vågiga lockar – en kvinnlig och naturlig look. Att hålla mitt hår i bra skick hela tiden är en annan utmaning. Fram till nu har jag känt att varje dag är en potentiell bad-hair-day. Nu är jag dock övertygad om att vackert hår kommer inifrån och därför rekommenderar jag Hair Volume™ från New Nordic.”

New Nordic Hair Volume™
Tillfälligt ökat håravfall drabbar upp till 50% av alla kvinnor någon gång och det kan bland annat orsakas av stress, bristande näringsintag, överdriven användning av stylingprodukter och värmebehandlingar, hårförlängningar och hormonella omställningar. Att tappa hår kan vara tufft för självkänslan och skapa onödigt lidande och stress. Därför utvecklade New Nordic Hair Volume™, ett kosttillskott som bidrar till att bibehålla normalt hår och har dokumenterat visad positiv inverkan för ett fylligare och vackrare hår. Näringsämnena är värdefulla för såväl hår som naglar och hud.

Tabletterna är baserade på en specifik svensk äpplesort med innehåll av procyanidin B2, tillsammans med hirs och åkerfräken.  Hair Volume™ innehåller även biotin och zink som bidrar till att bibehålla normalt hår.

Hair Volume™ förser hårrötterna med näringsämnen. Biotin och pantotensyra är essentiella B-vitaminer som spelar en central roll för hårsäckarna och hudvävnaden. Aminosyran L-cystein är en delkomponent i keratin, vilket är ett protein som fungerar som byggsten för håret. Ta en tablett om dagen med ett glas vatten.

Teri Hatcher är internationell ambassadör för New Nordic Hair Volume™

Copyright © 2017 New Nordic AB