products_shelf


BlueBerry™ Plus Ögonvitamin - Normal synförmåga (2000)
Hemligheten med Blue Berry är flera års studier och samarbeten med framstående forskare vilket resulterade i världens första luteinberikade, blåbärsbaserade ögontablett. Sedan tillverkningsstarten 1997 har produktionen av Blue Berry ökat årligen. Idag säljs Blue Berry av apotek och hälsobutiker  i 30 länder, med lojala konsumenter från Kina i öst till Nordamerika i väst och efterfrågan ökar stadigt.

Läs mer och köp här


BioDrain® - Detox och utrensning (1998)
Vi får dagligen i oss en hel del onyttigheter via kosten, kanske ibland utan att vi tänker på det. När Bio Drain lanserades blev utrensning och detox i tablettform starkt efterfrågat och denna efterfrågan håller i sig. Produktionen av BioDrain gick på högvarv från starten för att kunna tillgodose konsumenternas efterfrågan. Med Bio Drain kan du på ett enkelt och praktiskt sätt, utan att fasta eller känna dig hungrig, med hjälp av örter och mineraler bibehålla en sund matsmältning och normal utrensning av slaggämnen. 

Läs mer och köp här

Hair Volume™ - För ditt vackra hår (2011)
Hair Volume var ytterligare en succéprodukt för New Nordic. Utgångspunkten var ett samarbete med en av USAs största apotekskedjor, CVS, där de önskade en hårtablett som ”verkligen fungerar”. Det blev starten för en ny framgångsrik produktserie för New Nordic. Hair Volume är ett kosttillskott som skiljer sig från andra produkter på marknaden genom innehållet av procyanidin B2 - växtfaktor från äpple. Kombinationen med andra växtextrakt, aminosyror och mikronäringsämnen, har gett Hair Volume en vinnande position, och blivit en del av kvinnor och mäns dagliga skönhetsrutin i 32 länder.

Läs mer och köp här

Skin Care™ Collagen Filler- Kollagenbildning/Hudvårdstablett (2012)
Efter många års fokus enbart på kosmetiska produkter utanpå huden, har forskningen nu börjat förstå hur växtextrakt och näringsämnen kan påverka hudlagren inifrån på ett mer bestående sätt än bara kosmetiskt. En fräsch, ungdomlig och välmående hud är något vi alla vill ha, därför utvecklade New Nordic en tablett för att bevara hudens normala funktion. Ett komplement till den dagliga hudvården, och starten för Skin Care-serien som nu har utvecklats till en hel produktserie innehållande 5 olika produkter. Collagen Filler-tabletten har tagit sig hela vägen till Hollywood och Carmen Electra. Carmen blev under 2016 vår ambassadör och modell för vår Collagen Filler!

Läs mer och köp här