Meno Joy™

  • Reglering av hormonaktiviteten
  • Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten

  • Humle, damiana, rödklöver, vitamin B-komplex och magnesium

Prenumerera och få 20% rabatt

Dina fördelar:

  • Alltid 20%* rabatt på de varor du prenumererar på
  • Fri frakt.
  • Ingen bindningstid, du kan säga upp prenumerationen när du önskar.
  • Prova nu: Välj 'Prenumerera' som betalningsmetod i kassan

* Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.


Köp för 299,00 kr
ord. pris: 299,00 kr


REGLERING AV HORMONAKTIVITETEN

Rödklöver och humle hjälper till att hantera typiska tecken associerade till övergångsåldern som exempelvis; värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörpåverkan.

Klimakteriet är en naturlig fas i livet som varje kvinna går igenom. Meno Joy™ bidrar med näringstillskott under denna period. Meno Joy™ innehåller bland annat humle, damiana, rödklöver, vitamin B-komplex, vitamin D och magnesium. Innehållet av vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten. Magnesium, vitamin B1, B2, B6 och B12 bidrar till nervsystemets normala funktion. Magnesium bidrar även till att minska trötthet och utmattning. Vitamin D bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor. Rödklöver och humle hjälper till att hantera typiska tecken associerade till övergångsåldern som exempelvis; värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörpåverkan.

DAGLIG DOS

2 tabletter dagligen i samband med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomligt för små barn.

REKOMMENDERAS TILL

  • Dig som upplever typiska tecken associerade till klimakteriet.
  • Dig som upplever värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar.

RÖDKLÖVER (Trifolium pratense L.)
Rödklöver är en välkänd växt och blomma i Sverige. Den återfinns i hela Europa, är ätlig och tillhör familjen ärtväxter. Växten är välkänd och har använts traditionellt i Europa, Nordamerika och Kina. Rödklöver är den mest välsmakande av alla klöversorter.

DAMIANA (Turnera diffusa L.)
Damiana är en buske som hör hemma i Centralamerika, Mexiko, Sydamerika och Karibien. Den tillhör familjen Turneraceae. Damiana är en relativt liten buske med små, aromatiska blommor. Den blommar tidigt på sensommaren och följs av frukter som smakar som och liknas vid fikon. Bladen har traditionellt gjorts till te som användes av ursprungsbefolkningen i Central- och Sydamerika som afrodisiakum.

HUMLE (Humulus lupulus L.)
Humle är en art i familjen hampväxter och förekommer naturligt i Nordeuropa och Nordamerika. Den är en flerårig, klättrande ört som kan bli 6–7 meter hög. Humle har i århundranden använts flitigt i ölproduktion på grund av dess karaktär och bitterhet. Humlen i denna tablett har plockats, torkats och bearbetats i en skonsam extraktionsprocess. Detta är din garanti för hög kvalitet.

STORLEK

60 tabletter

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Du recenserar:Meno Joy™
Ditt betyg

INNEHÅLL PER DAGSDOS  
          2 tabletter          %DRI* 
Rödklöverextrakt (Trifolium pratense, L.)   624 mg   -
Humleextrakt (Humulus lupulus, L.)   100 mg   -
- 10:1 motsvarar1000 mg torkad ört    
Damianaextrakt (Turnera diffusa, L.)   250 mg   -
- 5:1 motsvarar til 1250 mg torkad ört    
Vitamin D   6 μg   120
Tiamin (B1)   1,1 mg   100
Riboflavin (B2)   1,4 mg   100
Niacin   16 mg NE    100
Vitamin B6   1,4 mg   100
Folsyra   200 μg    100
Vitamin B12   2 μg   80
Biotin   50 μg   100
Pantotensyra   6 mg    100
Magnesium   124 mg   33
*DRI = dagligt referensintag
-DRI Saknas
       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


REKOMMENDERAD DAGLIG DOS
2 tabletter dagligen i samband med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomligt för små barn. 

INGREDIENSER
Rödklöverextrakt (Trifolium pratense, L.), magnesium (magnesiumkarbonat), damianaextrakt (Turnera diffusa, L.), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), humleextrakt (Humulus lupulus, L.), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), niacin (nikotinamid), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), pantotensyra (kalcium-d-pantotenat), Vitamin B12 (cyanokobalamin), Vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), Vitamin D (kolekalciferol), Vitamin B1 (tiaminmononitrat), Vitamin B2 (riboflavin), folsyra (pteroylmonoglutaminsyra), biotin (D-biotin).

I denna produkt ingår ingredienser med ursprung från både EU/icke-EU

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS