Facebook Pixel

Blue Berry™ Original

  • Blåbär och ögontröst bidrar till att bibehålla normal ögonhälsa
  • Med 10 g lutein
  • 120 tabletter
  • Kan tas av veganer
Pris

439,00 kr
ord. pris: 439,00 kr


SKILLNADEN MELLAN SVENSKA
OCH AMERIKANSKA BLÅBÄR

Det är skillnad på svenska vilda blåbär och de blåbär som man köper i livsmedelsaffären. Det amerikanska, odlade blåbäret är större och vitt inuti. Den svenska typen av blåbär är mindre och har färg rakt igenom hela bäret, vilket kan färga mun och tänder blåa när man ges tillfälle att äta dem färska. Det är just färgämnet i det svenska blåbäret som den moderna forskningen intresserar sig för. NEW NORDIC Blue Berry™ tabletter innehåller det mindre och riktigt blåa blåbäret, Vaccinium myrtillus.

Blue Berry™  FÖR SYNEN

Blue Berry™ innehåller blåbär, stort sammetsblomster (tagetes) - standardiserad till att innehålla 10 mg lutein, ögontröst och vindruvskärna. Lutein är en karotenoid som finns naturligt i ögats gula fläck (makula), delen som ansvarar för den centrala synen.

DOSERING

2 tabletter dagligen i samband med måltid. Kosttilskott är avsedda att komplettera  kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomligt för små barn.

REKOMMENDATION

  • För Dig som söker kombinationstillskott med lutein och blåbär
  • För Dig som söker ett örtbaserat kosttillskott med inriktning på ögonen
  • Blåbär och ögontröst för dina ögons skull

BLÅBÄR (Vaccinium myrtillus L.)
Vaccinium myrtillus L. är hemmahörande i Nordeuropa och är en av de vanligaste vilda växterna i Sverige. Blåbärsextraktet i denna produkt är framställt av vilda blåbär.

ÖGONTRÖST (Euphrasia officinalis L.)
Ögontröst är en ca 5-40 cm hög ettårig planta med parvis motstående, tandade blad, vita eller ljuslila blommor med mörkare ränder och en gul fläck. I produktionen av Blue Berry är det extrakt av hela plantan som används.

STORT SAMMETSBLOMSTER (Tagetes erecta L.)
Stort sammetsblomster (tagetes) är en växt som påminner om nejlika, färgen varierar från ljust gul till orange. Det är de luteinrika kronbladen som används i Blue Berry.

STORLEKAR

120 tabl.

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Du recenserar:Blue Berry™ Original
Ditt betyg

INNEHÅLL PER DAGSDOS AV 2 TABLETTER  per 2 tabletter
Blåbärsextakt (Vaccinium myrtillus L.) 400 mg
- 5:1 motsvarande 2000 mg torkade bär)  
Ögontröstextrakt (Euphrasia officinalis L.) 200 mg
- 5:1 motsvarande 1000 mg torkad blomma  
Stort sammetsblomster (Tagetes erecta L.) 100 mg
- standardiserat till 10 % = 10 mg lutein  
Vindruvskärnaextrakt (Vitis vinifera L.) 40 mg
DRI = Dagligt referensintag * = DRI för ingrediensen är ej fastställd
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKOMMENDERAD DAGLIG DOS
2 tabletter dagligen i samband med måltid. Kosttilskott är avsedda att komplettera  kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomligt för små barn.

INGREDIENSER 
Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, dikalciumfosfat, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), blåbärsextrakt (Vaccinium myrtilus L.), ögontröstextrakt (Euphrasia officinalis L.), vatten, extrakt av stort sammetsblomster (Tagetes erecta L), vindruvskärnaextrakt (Vitis vinifera L.), ytbehandlingsmedel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Copyright © 2017 New Nordic AB