INGREDIENSEN SOM GÖR NYTTA FÖR ALLA HUDTYPER

Produkter med hyaluronsyra förbättrar hudens struktur och fuktbevarade egenskaper. Resultatet både syns och känns. Låt oss fördjupa oss i hyaluronsyrans alla fördelar. Superingrediensen finns bland annat i våra kosttillskott och i vår hudvårdsserie.

VAD ÄR HYALURONSYRA?

Hyaluronsyra binder fukt i huden. Den finns naturligt i vår kropp, framför allt i våra leder, ögon och upp emot 50 % är koncentrerat till huden där hyaluronsyran främjar smidighet och hudens fuktbevarande egenskaper.

Hyaluronsyrans superkraft ligger i dess svampliknande förmåga att binda fukt – faktiskt upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten, vilket innebär att hyaluronsyra hjälper med att binda fukt och fylla ut de små linjerna. Genom att skämma bort huden med hyaluronsyra både i form av kosttillskott och cremer kan man få ett tydligt resultat.

VAD GÖR HYALURONSYRA?

Hyaluronsyra hjälper med andra ord till att ge huden fukt, fyllighet och elasticitet, precis som den håller lederna smorda och ögonen fuktiga.

EN LITEN SHOT MED STOR BETYDELSE

Skin Care™ Hyaluron Shot innehåller hyaluronsyra, kollagen, värdefulla örtextrakt och vitamin C. Innehållet av havtorn hjälper till att inifrån bibehålla hälsosam hud. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, som har betydelse för hudens normala funktion. Skin Care™ Hyaluron Shot har en frisk och god smak av havtorn och kan med fördel användas tillsammans med våra hudvårdsprodukter.

VÅRDA HUDEN INIFRÅN MED HYALURONSYRA I TABLETTFORM

Med stigande ålder minskar mängden hyaluronsyra och huden tappar volym och spänst och den kan kännas torr och utan lyster. Skin Care™ Hyaluron Active är utvecklad med inriktning på sund, spänstig och ungdomlig hud. Tabletten är baserad på hyaluronsyra, värdefulla örtextrakt och vitamin C som främjar hudens naturliga skönhet inifrån. Hyaluron Active är ett utmärkt komplement till den dagliga skönhetsrutinen. Genom att förse huden med näring inifrån skapar du de bästa förutsättningarna för en ungdomlig känsla.

FUKTGIVANDE HUDVÅRD

2 Produkter

per page
Set Descending Direction
  1. Hyaluronic Active Serum™
    Hyaluronic Active Serum™

    549,00 kr
  2. Skin Care™ Hyaluron Active
    Skin Care™ Hyaluron Active

    299,00 kr

2 Produkter

per page
Set Descending Direction
Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS