Hair Volume™

  • För håret
  • Innehåller äpple, hirs, åkerfräken och biotin
  • 1 tablett dagligen
Pris
229,00 kr

HÅR, HUD OCH NAGLAR

Hair Volume™ rekommenderas till personer som vill bibehålla normalt hår och normal hårpigmentering. Hair Volume arbetar inifrån och ut och förser hårsäckarna med näring. Tabletten tillverkas i Sverige och innehåller vitaminer, mineraler och örtextrakt, såsom äppleextrakt. Innehållet av biotin och zink bidrar till att bibehålla normalt hår och hud. Zink bidrar också till att bibehålla normala naglar och koppar bidrar till hårets normala pigmentering.

DAGLIG DOS

1 tablett dagligen tillsammans med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomligt för små barn.REKOMMENDERAS TILL

  • Dig som i perioder har ett ökat håravfall och en dålig tillväxt
  • Dig som vill ge ditt hår en extra boost inifrån

ÄPPLE (Malus domestica Borkh.)
Äppleextraktet som används i denna tablett innehåller proanthocyanidin-B2. Äpplena är plockade, mosade, torkade och därefter är de värdefulla substanserna extraherade. Detta är din garanti för hög kvalitet.

HIRS (Panicum miliaceum L.)
Hirs är glutenfritt och har sitt ursprung i Kina. Växten är ettårig och kan bli upp till 120 cm hög. Hirs är rikt på vitaminer och mineraler, i synnerhet naturliga kiselföreningar.

ÅKERFRÄKEN (Equisetum arvense L.)
Åkerfräken är en flerårig ört som kan bli upp till fyra decimeter hög, den är en av de mest kiselinnehållande växter som finns. Den förökar sig inte genom frön utan genom sporer.

STORLEK


30 tabletter = 1 månad

90 tabletter = 3 månader

  • Hair Volume™ innehåller biotin och zink som bidrar till att bibehålla normalt hår
  • Hair Volume™ innehåller koppar som bidrar till hårets normala pigmentering
  • Hair Volume™ kan tas av glutenöverkänsliga, samt av personer som lider av celiaki
  • Hair Volume™ kan tas av komjölksallergiker och laktosintoleranta

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Du recenserar:Hair Volume™
Ditt betyg

INNEHÅLL PER DAGSDOS AV 1 TABLETT
 1 tablett % DRI
Biotin 475 µg 950
Pantotensyra 30 mg 500
Zink 10 mg 100
Koppar 1000 µg 100
Äppleextrakt (Malus domestica Borkh.) 5:1 300 mg *
Hirsextrakt (Panicum miliaceum, L.) 5:1 250 mg *
Åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense L.) 200 mg *
L-cystein  60 mg *
L-metionin 50 mg *
DRI = Dagligt referensintag 
* = DRI för ingrediensen är inte fastställd    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAGLIG DOS
1 tablett dagligen tillsammans med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomlig för små barn.

INGREDIENSER
Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), äppleextrakt (Malus domestica Brokh), hirsextrakt (Panicum miliaceum L), åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense L), L-cystein, L-metionin, kalcium-D-pantotenat, konsistensmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), zinkoxid, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), kopparsulfat, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), D-biotin.

Copyright © 2017 New Nordic AB