Beauty In&Out

BEAUTY IN & OUT
BY NEW NORDIC

New Nordic är specialister på örtbaserade kosttillskott och skönhetsprodukter baserade på vetenskaplig dokumentation, vilket resulterat i innovativa, effektiva och rena produkter som verkar i harmoni med din kropp.

 

Genom att använda kosttillskott, hud- och hårvårdsprodukter med samma aktiva örtingredienser, så lyfter du din dagliga skönhetsrutin till en helt ny nivå – en ny och holistisk skönhetsmetod.

 

Med denna nya skönhetsrutin stödjer du huden både inifrån och utifrån vilket är precis vad Beauty In & Out handlar om. En ny och revolutionerande skönhetsbehandling inriktad på synliga resultat.

 

 

BEAUTY IN & OUT
ÖRTBASERAD OCH FRÅN NATUREN.

New Nordic brinner för naturens helande krafter och har 30 års erfarenhet av örter och deras vitalitetsbringande egenskaper. Med hjälp av naturliga substanser från örter kan vi aktivera funktioner i våra hud- och hårceller och det finns många fördelar med att använda samma aktiva örtextrakt både inifrån och utifrån. Upplevelsen av det nya skönhetssortimentet blir både direktverkande kosmetisk och långsiktigt vårdande för huden.

BEAUTY IN MED FOKUS PÅ ORSAKEN

Skönhetstillskott fungerar inifrån i harmoni med din kropp genom att nå ner i de djupare hudlagren och påverka hudcellerna dit krämer inte kan nå.

BEAUTY OUT MED FOKUS PÅ SYMPTOM

De nya hud- och hårvårdsprodukterna från New Nordic har en direkt kosmetisk effekt för en ungdomlig och vacker upplevelse. Produkterna arbetar i synergi med våra skönhetstillskott för att ge ett optimalt resultat.

Skin Care™ Collagen Filler

 

Vårt kliniskt dokumenterade och prisbelönta skönhetstillskott, Skin Care™ Collagen Filler plus en komplett hudvårdsserie.


Skin Care™ Pigment Clear

Skönhetstabletten Skin Care™ Pigment Clear plus två effektiva problemlösare för en jämn hudton


Hair Volume™

 

Vårt kliniskt dokumenterade och prisbelönta hårtillskott och tuggisar plus en komplett hårvårdsserie.

FÖLJ OSS PÅ
INSTAGRAM & FACEBOOK
@newnordicsweden

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS