Seaweed Diet™

  • Wakametång bidrar till viktkontroll och fettförbränning
  • Kronärtskocka bidrar till att bibehålla god matsmältning
  • Knöltång, wakametång, vitt mullbär, kronärtskocka, maskros och svartpeppar
Pris
339,00 kr

VIKTKONTROLL

Seaweed Diet™ är baserad på de senaste vetenskapliga studierna om effektiva växtextrakt från tång. Modern forskning har visat ett samband mellan knöltång och viktkontroll. Seaweed Diet™ innehåller wakametång med ett standardiserat innehåll av fucoxanthin i kombination med extrakt från knöltång. Tabletten innehåller också svartpeppar och kronärtskocka som bidrar till att bibehålla en god matsmältning samt maskros, vita mullbärsblad och krom. Krom bidrar till att bibehålla normal blodsockernivå och bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen, dvs fett, kolhydrater och protein.

REKOMMENDERAD DAGLIG DOS:

1 tablett tre gånger om dagen med ett glas vatten 20 minuter före varje huvudmål. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomligt för små barn

KNÖLTÅNG
Det är mer än 25 år sedan som New Nordic för första gången introducerade ett kosttillskott baserat på tång för viktkontroll. Seaweed Diet är vårt senaste kosttillskott för viktkontroll och är en specifik formulering baserat på knöltång, hemmahörande i våra nordiska hav. Knöltången som används i Seaweed Diet är skördad från havet, rensad, finfördelad, torkad och sedan bearbetad i en skonsam extraktionsprocess. Detta är din garanti för hög kvalitet.

Kronärtskocka (Cynara scolymus L.)
Kronärtskocka är en upprättväxande, tistelaktig perenn med kraftigt fårad stam och stora blad. Kronärtskockan är en flerårig växt, som har varit känd i medelhavsområdet i mer än 2000 år. Det är de torkade bladen från växten som används i denna tablett.

Mullbär (Morus alba L.)
Morus alba L. är en art i mullbärssläktet och familjen mullbärsväxter. Mulberry tillverkas av de finaste bladen från det vita mullbärsträdet och bladen har använts som te i Japan över 700 år.

STORLEK

90 tabletter

  • Seaweed Diet™ kan tas av glutenöverkänsliga, samt av personer som lider av celiaki.
  • Seaweed Diet ™ kan tas av komjölksallergiker och av personer som är laktosintoleranta.
  • Seaweed Diet ™ kan tas av veganer.

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Du recenserar:Seaweed Diet™
Ditt betyg

INNEHÅLL PER DAGSDOS AV 3 TABLETTER        3 tabl.        %DRI*
Knöltångpulver (Ascophyllum nodosum L.)   300 mg   -
Wakametångextrakt (Undaria pinnatifida.)
standardiseret till 10% fucoxanthin
  150 mg    -
Mulbärsextrakt, blad (Morus alba, L.)   600 mg   -
Maskrosextrakt (Taraxacum officinalis, Weber)
5:1 utvunnet av 1500 mg torkad ört
  300 mg   -
Kronärtskockaextrakt (Cynara scolymus, L.)
13,5:1 utvunnet av 2997 mg torkad frukt
  222 mg   -
Svartpepparextrakt(Piper nigrum, L.)
standardiserat till 40% piperin
  40 mg   -
Grapefrukt (Citrus x paradisi, Macfad.)
Kallpressad olja från skal
  16,5 mg   -
Krom som krompikolinat   20 mcg   50%
% DRI = Dagligt referensintag / - = DRI inte fastställd
       

 

REKOMMENDERAD DAGLIG DOS: 1 tablett tre gånger om dagen med ett glas vatten 20 minuter före varje huvudmål. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomligt för små barn.

 

INGREDIENSER: Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, kalciumkarbonat, dikalciumfosfat), extrakt från blad av vitt mullbär (Morus alba, L.), pulver av knöltång (Ascophyllum nodosum L.), maskrosextrakt (Taraxacum officinalis, Weber.), kronärtskockaextrakt (Cynara scolymus, L.), wakametångextrakt (Undaria pinnatifida, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), potatisstärkelse, konsistensmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), svartpepparextrakt (Piper nigrum L.), grapefruktolja (Citrus x paradisi, Macfad.), krom (krompikolinat).

Copyright © 2017 New Nordic AB