Immune Function™

  • Immunsystem och försvar
  • Fläder bidrar till att stödja kroppens eget försvar
  • Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion

Prenumerera och få 20% rabatt

Dina fördelar:

  • Alltid 20%* rabatt på de varor du prenumererar på
  • Fri frakt.
  • Ingen bindningstid, du kan säga upp prenumerationen när du önskar.
  • Prova nu: Välj 'Prenumerera' som betalningsmetod i kassan

* Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.


Köp för 279,00 kr


IMMUNSYSTEM
Vårt immunsystem är uppbyggt av försvarsmekanismer och består av många biologiska strukturer och processer. För att fungera normalt ska immunsystemet upptäcka mängder av främmande mikroorganismer. Immune Function™ innehåller en skräddarsydd sammansättning av växtextrakt tillsammans med vitamin D. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.

DOSERING
1 tablett om dagen i samband med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomlig för små barn.

FLÄDER (Sambucus nigra L.)
Sambucus nigra L. eller fläder som det heter på svenska har sitt ursprung från Europa och Nordamerika. Fläderbär används i matlagning och som ingrediens i både saft och soppa. Enligt den nordiska mytologin levde kärleksgudinnan Freja i ett fläderträd som i södra Sverige också kallas för hylle och som förr var vanligt som vårdträd på gårdarna. Fläder bidrar till att stödja kroppens eget försvar.ROSMARIN (Rosmarinum officinalis)
Rosmarinus officinalis eller rosmarin på svenska är ursprungligen hemmahörande i medelhavsområdet. I Europa används örten som krydda i många rätter och EU har godkänt den som ett naturligt konserveringsmedel. Den rosmarin som används i denna tablett är noggrant utvalda. Örten torkas och sedan extraheras substanserna i växtdelarna så att de bevaras. Detta ger en hög kvalitetsgaranti.


HUMLE (Humulus lupus, L.)
Humle har sitt ursprung i Nordeuropa och Nordamerika. Den har använts i århundraden i ölproduktion. Det är bitterämnen i honblomställningarna som ger ölet dess karaktäristiska smak.


STORLEK

30 tabletter

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Du recenserar:Immune Function™
Ditt betyg

INNEHÅLL PER DAGSDOS AV 1 TABLETT 1 tablet %DRI*
Humle extrakt (Humulus Lupulus L.) 300 mg -
Björkbark extrakt (Betula verrucosa L.) 80 mg -
Fläderbärsextrakt (Sambucus nigra L.) 280 mg -
Rosmarin extrakt (Rosmarinus officinals L.) 140 mg -
Olivblad extrakt (Olea europea L.) 80 mg -
Havtornsolja (Hippophaë rhamnoides L.) 50 mg -
Svartpeppar extrakt (Piper nigrum L.) 10 mg -
Vitamin D3 20 µg 400
* DRI = Dagligt referensintag / - = DRI för ingrediensen är inte fastställd
DOSERING
1 tablett om dagen i samband med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomlig för små barn

INGREDIENSER
Humlekottar extrakt (Humulus lupulus L.), fläderbärsextrakt (Sambucus nigra L.), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), rosmarinextrakt (Rosmarinus officinalis L.), björkbarksextrakt (Betula verrucosa L.), olivbladsextrakt (Olea europea L.), havtornsolja (Hippophaë rhamnoides L.), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxypropylmetylcellulosa, glycerin), svartpepparextrakt (Piper nigrum L.), vitamin D (kolekalciferol).

I denna produkt finns ingredienser med ursprung från EU och icke EU.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS