Deep Breath™

  • Luftvägar och immunsystem

  • Svartkummin, japansk mispel, myrten, svartpeppar, vitaminer och magnesium

  • Svartpeppar bidrar till att hålla luftvägarna öppna

  • Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion samt till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion

  • Kan tas av veganer

  • 60 tabletter


299,00 kr
ord. pris: 299,00 kr


Luftvägar och immunsystem

 

När du andas in sker en utväxling mellan syre och koldioxid i lungorna. Dina luftvägar hålls öppna av en flexibel och fibrös bindväv, brosk. På så vis kan dina lungor göra sig av med gammal luft när syret är förbrukat och göra plats för ny syrerik luft. Deep Breath innehåller svartpeppar som bidrar till att hålla luftvägarna öppna. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion. Vitamin A, B12, C och D bidrar till immunsystemets normala funktion.

Rekommenderad daglig dos

2 tabletter dagligen i samband med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomligt för små barn.

 

Svartkummin (Nigella sativa L.)
Nigella sativa, mer känd som svartkummin, kommer ursprungligen från sydvästra Asien. Fröna används som krydda. Fröna som används i denna tablett är utvalda och torkade och därefter har de värdefulla substanserna extraherats. Detta är din garanti för hög kvalitet.

 

Japansk mispel (Eriobotrya japonica Lindl.)
Japansk mispel hör inte till de vanligaste växterna i Sverige. Det är ett fruktträd som kan bli 10 meter högt på varmare breddgrader. Det är städsegrönt och blommorna har en intensiv och fyllig doft. Frukten liknar gul/orange plommon och är syrligt söta och mycket goda.

 

Myrten (Myrtus communis L.)
Myrten är en art i myrtensläktet och har sin naturliga växtplats i Medelhavsområdet. Arten förekommer i en mängd olika former. De små buskarna har en typisk aromatisk doft, är vintergrön och blommar med vita eller vitrosa blommor. I Sverige odlas Myrten som krukväxt.

STORLEK

60 tabletter

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Du recenserar:Deep Breath™
Ditt betyg

Innhåll per dagsdos
2 tabletter %DRI*
Svart peppar extrakt (Piper nigrum L.)
standardiserat till 40% piperin
20 mg -
Svartkumminfröextrakt (Nigella Sativa, L.) 400 mg -
Svartkumminfröolja (Nigella Sativa, L) 20 mg -
Myrtenextrakt (Myrtus communis L.) 200 mg -
Myrtenolja (Myrtus communis L.) 10 mg -
Japansk mispelextrakt (Eriobotrya japonica a Lindl.) 200 mg -
Pomeloextrakt (Citrus grandis L.)
standardiserat till 40% naringenin
160 mg -
Vitamin A 400 µg 50 %
Vitamin D3 10 µg 200 %
Vitamin C 120 mg 150 %
Vitamin B12 5 µg 200 %
Magnesium 100 mg 26 %
% DRI = Daglig referensintag *= DRI är inte fastställd


Rekommenderad daglig dos
2 tabletter dagligen i samband med måltid. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomligt för små barn.

INGREDIENSER:
Fyllnadsmedel (kalciumkarbonat, mikrokristallin cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), svartkumminfröextrakt (Nigella sativa L.), inulinfiber från cikoriarot, myrtenextrakt (Myrtus communis L.), japansk mispelextrakt (Eriobotrya japonica L.), pomeloextrakt (Citrus grandis L.), magnesium (magnesiummalat, magnesiumoxid), vitamin C (L-askorbinsyra), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol, magnesiumsalter av fettsyror), svartpepparextrakt (Piper nigrum L.), svartkumminfröolja (Nigella sativa L.), potatisstärkelse, myrtenolja (Myrtus communis L.), vitamin B12 (cyanokobalamin), vitamin A (retinylacetat), vitamin D (kolekalciferol).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS